Houkago no Pleiades

Wish Upon the Pleiades

Subaru egy egyszerű középiskolás lány, akivel elég sok furcsa dolog történik mostanában: az iskolából hirtelen egy üvegházba nyit be, ahol találkozik egy Minato nevű fiúval. Vagy ott van például a gyerekkori barátja, Aoi, aki régen elköltözött, de most megint ugyanabba az iskolába jár, mint ő. Egy nagy “véletlen hatására” egyszer egy klubszobában találja magát, ahol négy mágikus lány (köztük Aoi is) és egy földönkívüli beszélgetnek egymással. Mivel Subaru-nak nem szabadna látni őket, így Subaru is átváltozik mágikus lánnyá, összebarátkozik a többiekkel és csatlakozik a Cosplay klubhoz, ahol a mágikus lányok nyugodtan tudnak beszélgetni dolgaikról. Természetesen van egy céljuk is: össze kell gyűjteni az űrhajó töredékeit, hogy Plejádi (az az a kis idegen) hazajuthasson. Így Subaru rengeteg kalandban vesz részt, mint például a Holdra, Napra vagy a Szaturnuszra való utazás. Ám ez persze nem ilyen egyszerű, hisz mint minden mahou shoujo animében, itt is van egy ellenség, aki most egy szarvakkal rendelkező fiú, aki bizonyos okokból akarja összegyűjteni a töredékeket. Subaru közben egyre többet jár Minato-hoz az üvegházba, majd a végére már több lesz köztük, mint szimpla barátság. Az anime rengeteg meglepetést tartogat, és mint kiderül: mind az öt mágikus lány meg akar változni valamilyen szinten.

MEGTEKINTÉS: 116
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-02-01
STÚDIÓ: Gainax
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 0+
RÉSZEK: 4/4
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2023-05-07 19:19:59
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.