(Szinkronos) Majo no Takkyuubin

Kiki's Delivery Service (Kiki – A boszorkányfutár)

Kikinek, a 13 éves boszorkányjelöltnek egy évet kell egyedül töltenie egy távoli városban, hogy teljes értékű boszorkánnyá válhasson. Családját és barátait elhagyva Kiki vállalja ezt a hagyományt, amikor fekete macskájával, Jijivel együtt seprűnyélen repül ki a nagyvilágba.

Amikor letelepedik a tengerparti Koriko városában, Kiki nehezen alkalmazkodik, és végül az utcán kóborol, és nincs hol laknia - egészen addig, amíg nem találkozik Osonóval, aki felajánlja Kikinek, hogy szálljon be, cserébe pedig kiszállít a kis pékségébe. Hamarosan Kiki úgy dönt, hogy saját futárszolgálatot nyit seprűnyélen, és ezzel megkezdi útját a függetlenség felé. Kiki, miközben megpróbálja megtalálni a helyét a városlakók között, izgalmas új tapasztalatokat szerez, és megérti a felelősség valódi jelentését.

MEGTEKINTÉS: 1,828
TÍPUS: Film
KIADÁS: 1989-07-29
STÚDIÓ: Studio Ghibli
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 0+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Ismeretlen
FELTÖLTVE: 2023-05-09 21:22:36
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-02-03 22:47:04

KEDVENC FILMEM!❤️

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.