Blue Dragon

A Kezdetek Könyvében leírtak szerint anno az Isten megteremtette a Fényt, majd az embereket. Ám az emberek elégedetlenek voltak és azt kérték, Isten teremtsen nekik sötétséget is. Erre drága teremtőjük meg is teremtette a sötétséget, ami nem is maradt következmények nélkül... Idővel az emberiség két táborra oszlott, a Fény Követőire, és értelemszerűen a Sötétség Követőire. Természetesen elkerülhetetlen volt, hogy kitörjön a két fél között egy pusztító háború, mely idővel véget nem érőnek tetszett, egészen addig, amíg fel nem tűnt a Fény Hét Harcosa. Akik (és itt jön egy csavar) a sötétség erőit használva rendet raktak, békét teremtve a Földön.

MEGTEKINTÉS: 1,269
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-04-07
STÚDIÓ: Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 51/51
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-05-10 21:37:53
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.