Fairy Tail Movie 2: Dragon Cry

A film kezdetén Natsu, Lucy, Erza, Gray, Wendy, Happy és Charle éppen a fővárosba igyekeznek. A király személyesen hívatta őket. Miután megérkeznek, elmeséli nekik, hogy abban a sárkánytemetőben, amiben a Mágiajátékok alatt is jártak, 100 évvel ezelőtt találtak egy pálcát. Ez a pálca egy emberé volt és a barlangban elhunyt sárkányok szomorúságát, haragját és kétségbeesettségét magába szívta. A pálcát Dragon Cry névvel illetik, és akkora hatalommal bír, ami ha elszabadulna, akkor képes lenne országokat elpusztítani.
Ám egy héttel korábban, a volt külügyminiszter, Zash Caine kezébe került. Az ő fekete mágiájával párosítva nem néz ki fényesen a helyzet... A király arra kéri hőseinket, hogy menjenek a Stella királyságba és szerezzék vissza a Dragon Cry-t, Zash ott kapott menedéket az Animus Királytól, mivel neki is kell a pálca.
A Fairy Tail természetesen elfogadja a felkérést, és rögtön útnak is indulnak.
Eközben Magnoliában, a céhépületben Juvia, Gajeel és Lilly unatkoznak. Levy felveti, hogy vállaljanak el egy munkát. Így is tesznek és a véletlen folytán ők is Stella királyságban kötnek ki, majd össze is találkoznak a másik csapattal.
Vajon sikerül visszaszerezni a Dragon Cry-t? Miért van rá szüksége Zash-nak és Animus királynak is? Mit rejteget a pálca? Milyen titkok lappanganak az egész királyság körül? Mi köze van ennek a történetnek a Tartaros céhvel történt eseményeknek?

MEGTEKINTÉS: 2,223
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2017-05-06
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-05-11 18:45:28
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.