Naruto: Akaki Yotsuba no Clover wo Sagase

Naruto: Find the Crimson Four-leaf Clover!

Konohamaru felébreszti Narutót, és kinevezi őt a Konohamaru Csapat élére, majd azt a küldetést adja neki, hogy találja meg a karmazsin színű négylevelű lóherét, amely egy veszélyes és ebből kifolyólag tiltott helyen található, amit Akagaharának hívnak. Konohamaru magyarázatából egyértelművé válik, hogy egy lányt, Yoshino Kaedét akarja lenyűgözni vele, akin megakadt a szeme az akadémián. A lány azonban elhagyta az akadémiát, és egy másik faluba költözött az apja küldetése miatt. A két fiú hisz abban, hogy a virággal Konohamaru visszaszerezheti a lányt, hiszen a legendák szerint a megtaláló kívánsága valóra válik, így hát útnak indulnak felkutatni a négylevelű, karmazsin lóherét.

MEGTEKINTÉS: 980
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2003-05-24
STÚDIÓ: Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-05-11 20:05:14
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.