Naruto: Shippuuden - Shippuu! "Konoha Gakuen" Den

Naruto Shippuden: Konoha Gakuen - Special

Ez az OVA nem animációs film, hanem állóképek sorozatán keresztül meséli el a történetet, amelyek a második Naruto Shippuuden endinghez használt képek alapján készültek. A történetet teljes egészében Haruno Sakura, Yamanaka Ino és Hyuuga Hinata meséli el, bár Uzumaki Naruto és Uchiha Sasuke néha saját szövegeket mond. A tekintélyes konohai gimnáziumba megérkezik az újonnan átjelentkező Uzumaki Naruto, és bejelenti, hogy egész Japán yakuza-vezére akar lenni. Egy helyi bandavezér és követői később eljönnek, hogy rendezzék nézeteltéréseiket, káoszba taszítva ezzel az egész iskolát...

MEGTEKINTÉS: 2,332
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-02-06
STÚDIÓ: Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-05-11 20:10:28
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.