Naruto Soyokazeden Movie: Naruto to Mashin to Mitsu no Onegai Dattebayo!!

Naruto: The Magic Genie and the Three Wishes

A Hetes Csapat tagjai egyik szabadnapjukon sütögetésre mennek a tengerpartra. Naruto talál egy fura edényt, amelyet kinyit, és egy dzsinn jelenik meg előttük. A szellem azt állítja, teljesíti három kívánságukat, azonban a fiatalok nem hisznek neki. Miután Naruto tíz emberre elég kaját kér tőle bizonyítékul, és a dzsinn ezt teljesíti, úgy döntenek, bölcsen használják fel a maradék két kívánságukat. Megkérik, hogy várjon egy kicsit, míg döntenek, és ezt a szellem kívánságnak veszi, így hát egyetlen egy maradt hátra. Mivel mások is vannak a parton, akik szem- és/vagy fültanúi voltak ennek, kegyetlen hajsza veszi kezdetét az utolsó kívánságért.

MEGTEKINTÉS: 692
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2010-07-31
STÚDIÓ: Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-05-11 20:12:33
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.