Koukaku Kidoutai: SAC_2045

Ghost in the Shell: SAC_2045

2045-öt írunk, és a mesterséges intelligencia óriási fejlődésen ment keresztül. A kormányok fegyverként használják őket, és véget nem érő háborúkat folytatnak gazdaságuk fenntartása érdekében. A Motoko Kusanagi őrnagy által vezetett GHOST zsoldoscsoport számára sem idegen ez a táj. A technológia gyors fejlődése azonban egy új fenyegetést vetít előre a horizonton.

Miután Kusanagi és csoportja kilépett a 9-es közbiztonsági részlegből, világszerte számos, ezekkel a proxy-háborúkkal kapcsolatos műveletben vesz részt. Ám egy látszólag egyszerű feladat, egy fegyverkereskedő felkutatása a GHOST-ot egy rejtett konfliktusba sodorja a kibernetikusan feljavított egyénekkel szemben, akik megmagyarázhatatlan módon rendkívüli intelligenciára és fizikai képességekre tettek szert. A "poszt-embereknek" nevezett felbukkanásuk események láncolatát indítja el, amelyek a 9-es Szekció újraegyesüléséhez vezetnek. Egy új küldetéssel felvértezve Kusanagin és újjáalakult csapatán múlik, hogy megakadályozzák a poszt-emberek által okozott globális káoszt.

MEGTEKINTÉS: 1,156
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-04-23
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Netflix
FELTÖLTVE: 2023-05-13 16:29:33
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.