Himawari!!

Himawari Too!!

A sorozat első felében a Himawari, Hayato, Azumi és a lányok kapnak egy-egy részt, amiben megismerhetjük a múltjuk egy darabját. Eközben az idegen fickók, akik lerombolták a fiúk számára fenntartott nindzsa akadémiát, előszeretettel küldenek ellenük változatos képességű nindzsákat. Például egy zöld színű, rágógumit zabáló nindzsát; egy nőt, aki repülő mókussá változik, ha meglátja a gőzölgő okonomijyakit (japán étel); egy zöldes, gombatestű lényt; apró méretű nindzsákat, akik képesek behatolni a lelkedbe és belülről elpusztítani, vagy egy tömeghipnózisra szakosodott nindzsa nőt. Minden egyes részben apró morzsákat kapunk az ellenségről és szándékaikról. Nem tisztázott Takechi-sensei - akinek a valódi kilétét senki sem ismeri - hűsége. Ő volt az, aki az első évad első részében kimentette Himawarit a lezuhanó repülőgépből. Nem tudni, vajon kinek az oldalán áll: a lányokén vagy az ellenségén. Újra felbukkannak az első évadból ismert vendégszereplők is: Nanafushi, Komurasaki-kun, Tsubaki-san, a Főnök kis segítőtársaival, Wabisekével és Sabisukével... Természetesen fény derül arra, miért tűntek el a diákok, tanárok és kinek milyen szerepe volt ebben.

MEGTEKINTÉS: 448
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-01-07
STÚDIÓ: Arms
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: SaiyanRivals
FELTÖLTVE: 2023-05-24 18:29:19
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.