Tiger & Bunny

Stern Bild Cityben a különleges képességekkel rendelkezőket NEXT-nek hívják, és jóra vagy rosszra használhatják erejüket. A NEXT-ek egyedülállóan szervezett csoportja rendszeresen megjelenik a Hős TV-ben, ahol gonosztevőket üldöznek, hogy szponzoraiknak hírnevet szerezzenek, és Hős-pontokat gyűjtsenek annak reményében, hogy ők lesznek a következő Hősök királya.

Kotetsu T. Kaburagi, akit Vad Tigris néven ismernek, egy veterán hős, akinek teljesítménye az utóbbi időben egyre csökken, részben azért, mert képtelen együttműködni más hősökkel. Egy kiábrándító szezon után, amelyben a legtöbb más hős messze felülmúlta Tigris teljesítményét, egy vadonatúj hőssel kerül össze, aki az igazi nevén azonosítja magát - Barnaby Brooks Jr.

Barnaby, akit komolytalan új társa Nyuszi-nak becéz, hamar világossá teszi, hogy a kettő nem is különbözhetne jobban egymástól. Bár úgy keverednek, mint olaj és víz, Tigrisnek és Nyuszinak meg kell tanulnia együtt dolgozni, mind a karrierjük érdekében, mind pedig a Stern Bildben fenyegető fenyegetésekkel szemben.

MEGTEKINTÉS: 508
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-04-03
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2023-05-27 22:27:24
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.