Dark Gathering

Keitarou Gentouga egy elsőéves egyetemista, aki utálja a szellemeket. Szerencsétlenségére van egy olyan képessége, hogy vonzza a szellemeket. Két évvel ezelőtt ez a kapcsolat vezetett oda, hogy a jobb kezén egy lelki sérülést szerzett, és a barátja is a kereszttűzbe került. Az esemény miatt bezárkózott, és nagyon gyenge szociális készségekkel rendelkezett. Szerencsére Keitarou lassan kezd elvegyülni a társadalomban, köszönhetően gyermekkori barátja, Eiko Houzuki segítségének.

Rehabilitációjának részeként Keitarou magántanári munkát vállal, és első tanítványa nem más, mint Eiko unokatestvére, Yayoi Houzuki. Amellett, hogy csodagyerek, Yayoi-nak van egy másik különlegessége is - ő is szellemi alkat, akárcsak Keitarou. Azonban Keitarou-val ellentétben ő vágyik arra, hogy szellemekkel találkozzon, remélve, hogy megtalálja a szellemet, aki elvitte az édesanyját. Ahogy Keitarou-t Yayoi és Eiko magával rángatja kísértetjárta helyekre, úgy tűnik, hogy a részmunkaidős munkája egyre távolabb kerül eredeti céljától.

MEGTEKINTÉS: 64,175
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-07-10
STÚDIÓ: OLM
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 16+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: Akio Fansub
FELTÖLTVE: 2023-05-31 21:05:50
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-03-25 22:42:53

Ha horror anime miért 13+ a korhatár?

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.