Jidou Hanbaiki ni Umarekawatta Ore wa Meikyuu wo Samayou

Reborn as a Vending Machine, Now I Wander the Dungeon

Meg nem nevezett hősünk, akinek a legnagyobb örömet az életben az automatákból való vásárlás jelentette, egy közúti baleset során életét veszti, miután rázuhan egy ilyen automata. Ezt követően egy fantasy világ szörnyek által lakott erdejében tér magához, méghozzá egy öntudattal rendelkező Boxxo ital- és snackautomata alakjában. Mihez kezd Boxxo egy ilyen veszélyes helyen, mikor önállóan még csak mozogni sem tud, és kommunikálni is csak az előre rögzített hangfelvételekkel képes? Szerencséjére megmenti őt Lammis, az éppen arra járó, bivalyerős kalandorlány, aki magával cipeli automata hősünket egy nagy kalandra.

MEGTEKINTÉS: 44,618
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-07-05
STÚDIÓ: Studio Gokumi
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 14+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: SárkányokTeam
FELTÖLTVE: 2023-06-01 17:14:56
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.