(1990) Dragon Ball Z Special 1: Tatta Hitori no Saishuu Kessen

Dragon Ball Z: Bardock, The Father of Goku (Bardock: Goku Apja)

Évekkel a sima Dragon Ball előtt játszodik ez a történet. Freeza saiya-jineket küld más bolygók elpusztitására. Éppen Bardockot és barátait küldi a Kanassa bolygóra, hogy pusztítsák el az ott élő speciális képességekkel bíró lakókat. Bardock és társai könnyedén elvégzik feladatukat, és éppen amikor nyugodtan üldögélnek, akkor felbukkan egy Kanassai és rátámad Bardockra. Bardocknak ad egy olyan képességet, hogy a jövőbe lásson. Bardock meglátja, hogy Freeza elpusztítja a saiya-jineket és a bolygójukat. Bardock szól az összes saiya-jinnek, hogy Freeza támadni akar, de ők csak kinevetik. Ezért Bardock elhatározza, hogy egyedül támad Freezára.....

MEGTEKINTÉS: 2,183
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1990-10-17
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-06-01 18:49:56
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.