Dragon Ball Z Special 2: Zetsubou e no Hankou!! Nokosareta Chousenshi - Gohan to Trunks

Dragon Ball Z: The History of Trunks (Trunks Története)

Ez a történet future Trunks dimenziójában játszódik. A Z harcosok meghaltak, Goku szívbegetségben, a többieket pedig C17 és C18 ölte meg. Egyedül Gohan és Trunks maradtak életben. Gohan megtanítja Trunkst harcolni, hogy majd legyőzzék C17-et és C18-at. C18 és C17 éppen egy várost pusztít el. Gohan segíteni akar, de nem bír velük, ekkor Trunks is csatlakozik a csatába, de így se sikerül, tehát menekülni akarnak. Elrejtőznek egy fal mögött, mivel C17 és C18 nem találja őket, ezért szétrombolnak mindent. A rombolás után Gohan és Trunks félholtan fekszenek a földön és Gohannak csak egy senzu babja maradt, amit odaad Trunksnak. Trunks elviszi Gohant meggyógyítani, de Gohan elveszti a fél karját. Később tovább edzenek, és ismét hallanak egy olyan hírt, hogy az androidok pusztítanak egy várost. Gohan tudja, hogy Trunks még nem tudja elérni az SSJ szintet, ezért leüti őt, hogy ne veszélyeztesse az életét. Gohan egyedül elmegy harcolni az androidokkal........

MEGTEKINTÉS: 1,513
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1993-02-24
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-06-01 20:31:13
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.