Genjitsu no Yohane: Sunshine in the Mirror

Yohane the Parhelion: Sunshine in the Mirror

Egy történet, amit senki sem ismer, egy olyan lányról, akit mindenki ismer - Tsushima Yoshiko, a chuunibyou (kamaszkori nagyzási téveszme) által sújtott idol a jövendőmondó Yohane nevű lányként él Numazu festői kikötővárosban, amelyet tenger és hegyek vesznek körül. A kislány Yohane kiskora óta sosem tudott beilleszkedni, és mindig is úgy érezte, hogy mindenkitől távol áll a városban. Törekvései és az igazi helye ebben a világban valahol máshol van. A történet ezt a szabályokat követni nem tudó lány útját követi nyomon, ahogyan bejárja ezt a csodálatos világot.

MEGTEKINTÉS: 4,049
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-06-25
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2023-06-19 21:01:12
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.