Watashi no Shiawase na Kekkon

My Happy Marriage (My Blissful Marriage)

Saimori Miyo egy szeretetmentes érdekházasságból született fiatal nő, akit az édesanyja halála után a mostohaanyja és a féltestvére szolgasorba kényszerített, ráadásul ő maga nem örökölt semmit a természetfeletti képességeiről híres nemesi családja pszichikai erőiből. Miyo sanyarú sorsa aztán még kilátástalanabbá válik, mikor a családja az anyjához hasonlóan belekényszeríti őt egy érdekházasságba: feleségül kell mennie a hírhedt Kudou Kiyokához, egy természetfeletti erőkkel rendelkező katonai alakulat parancsnokához, aki egy rendkívül rideg és kegyetlen ember hírében áll, eddig minden jegyesét pár nap alatt elüldözte. Mivel nincs már otthona, ahová visszatérhetne, Miyo beletörődik a sorsába - ám hamarosan rájön, hogy a jóképű és sztoikus jövendőbelije minden, csak nem az a szörnyeteg, akire számított. Ahogy lassan megnyitják a másik előtt a szívüket, mindketten rájönnek, hogy talán egymás mellett megtalálják az igaz szerelmet és a boldogságot, ami eddig egész életükben elkerülte őket.

MEGTEKINTÉS: 137,840
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-07-05
STÚDIÓ: Kinema Citrus
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: MahouFanSub
FELTÖLTVE: 2023-06-19 21:13:24
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-03-26 20:09:20

Az OVA része fenn lesz?

CommentUser
2024-02-09 09:42:38

Nagyon szép anime . Remélem lesz 2. évad , mert most kezdene igazán beindulni!! Köszönöm a fordítást és feltöltést!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.