Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyou desu

My Unique Skill Makes Me OP Even at Level 1

Satou Ryoutát élete legnagyobb meglepetése éri, amikor hirtelen egy másik világban tér magához, ahol majdnem megveri a fiatal, csinos kalandor, Emily Brown. Ez az új világ a szörnyek legyőzéséről szól, és arról, hogy hasznot húzzon azokból a tárgyakból, amit azok elejtenek - étel, pénz, fegyverek, stb. Ryouta szerencsétlenségére nincs semmilyen, harci képessége, 1-es szintről kell indulnia, amely ráadásul fixálva van, így soha nem válhat erősebbé. Aztán megtudja, hogy mégiscsak van egy különleges képessége, aminek hála az elejtett szörnyek mindig a legértékesebb tárgyakat dobják neki. Hirtelen megfordul hősünk szerencséje...vagy mégsem?

MEGTEKINTÉS: 84,780
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-07-08
STÚDIÓ: Maho Film
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 14+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: SárkányokTeaM
FELTÖLTVE: 2023-06-19 21:40:10
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.