Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World! (Give Blessings to This Wonderful World!)

Kazuma Satou, aki nevetséges és szánalmas halált halt, amikor visszatért egy játék vásárlása után, egy gyönyörű, de kellemetlen istennő előtt találja magát, akit Aqua-nak hívnak. Két lehetőséget kínál a NEET -nek: menjen tovább a mennybe, vagy reinkarnálódjon minden játékos álmában - egy igazi fantáziavilágban! Kazuma úgy dönt, hogy új életet kezd, és gyorsan azt a feladatot kapja, hogy legyőzze a falvakat terrorizáló démonkirályt. Mielőtt azonban elmenne, választhat bármelyik elemet, hogy segítse őt a küldetésében, és a leendő hős kiválasztja az Aqua-t. De Kazuma súlyos hibát követett el - azt hogy Aqua teljesen haszontalan! Sajnos bajaik itt nem érnek véget; kiderül, hogy egy ilyen világban élni nagyon különbözik attól, ahogyan egy játékban. Ahelyett, hogy izgalmas kalandba kezdene, a duónak először meg kell dolgoznia, hogy kifizesse a megélhetési költségeit. Valójában szerencsétlenségeik csak éppen kezdődnek

MEGTEKINTÉS: 102,235
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-01-14
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2021-10-23 13:51:29
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.