Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2

KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World! 2

Amikor Kazuma Satou meghalt, két választási lehetősége volt: továbbjutni a mennybe, vagy újraéledni egy fantáziavilágban. Miután az új világot választotta, Aqua istennő megbízatta őt a démonkirály legyőzésével, és hagyta, hogy bármilyen fegyvert válasszon a segítségére. Sajnos Kazuma úgy döntött, hogy maga hozza az Aquát, és azóta is megbánta a döntést. Nem csak egy haszontalan istenséggel ragadt, aki a párt főpapja lett, a párnak elegendő pénzt is kell keresnie a megélhetési költségekre. A problémákat tovább növelve csoportjuk tovább nőtt, miközben problémásabb kalandorok csatlakoztak soraikhoz. Jelképes varázslójuk, Megumin, egy robbanásvarázslat -specialista, aki naponta csak egyszer tud varázsolni, és nem hajlandó mást tanulni. Ott van még a derék keresztes lovagjuk, Lalatina "Darkness" Dustiness Ford, egy tehetetlen mazochista, akitől Kazumához képest tisztának tűnik. Kono Subarashii Sekai a Shukufuku wo! 2 továbbra is követi Kazumát és pártja többi tagját számtalan további kalandon keresztül, miközben a pénzkeresésért küzdenek, és egymás problémás személyiségeivel kell megküzdeniük. A dolgok azonban ritkán alakulnak úgy, ahogy eltervezték, és gyakran saját idióta hajlamaik is félrehúzzák őket.

MEGTEKINTÉS: 83,145
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-01-12
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: Kiseki-fansub
FELTÖLTVE: 2021-10-23 16:30:28
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.