Mushishi Zoku Shou

Mushi-shi: Next Passage Part 1

A Mushishi 2 évadjának első fele. Az emberek furcsának és félelmetesnek tartották őket, és idővel a torz alakúakat Mushi néven ismerték meg. Bár nem táplálnak rossz szándékot az emberekkel szemben, sokan szenvednek létezésük és furcsa természetük mellékhatásaitól; a Mushi-k kihasználása anélkül, hogy megértenék őket, még ha akaratlanul is, katasztrófához és viszályhoz vezethet minden érintett számára. A Mushishi Zoku Shou folytatja Mushishi Ginko történetét, aki a látható világ és a mushi-k együttélésének segítésében jár. Utazásai során Ginko különböző tehetséges egyéneket fedez fel - olyanokat, akiket a körülmények elátkoztak, és olyanokat, akik törékeny szimbiózist tartanak fenn a Mushival -, és elkerülhetetlenül szembesül azzal a kérdéssel, hogy az emberiség - tehetséges és megkínzott egyaránt - képes-e megbirkózni a láthatatlanok felelősségével. Ráadásul Ginkónak Mushishiként többet kell megtudnia ezekről a különös lényekről, és el kell döntenie, hogy joga van-e beavatkozni a Mushi és az emberiség közötti bonyolult kapcsolatokba.

MEGTEKINTÉS: 3,194
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-04-05
STÚDIÓ: Artland
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: AnimeAddicts & Namida Fansub
FELTÖLTVE: 2023-06-22 11:16:07
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.