Berserk 3.Film: Ougon Jidai-hen III - Kourin

Berserk: The Golden Age Arc III - The Advent

Egy év telt el Griffith bebörtönzése óta, azóta a Héják Bandájának mindennapjai szinte csak a menekülésből állnak. Mióta Guts elment és Griffith-et egy ismeretlen helyre vitték, minden csak rosszabb és rosszabb lett. Most azonban talán minden megváltozhat, és egy csapásra jóra fordulhat... Megtalálták ugyanis a helyet, ahol Griffith-et őrzik és váratlanul Guts is feltűnik a színen. Kezdetét veszi tehát a vezér kiszabadítása, amivel a Héják talán újra visszanyerhetik dicsőségüket, és minden visszaállhat a régi kerékvágásba. Ez azonban korántsem ilyen egyszerű, ugyanis Griffith-et nem olyan állapotban találják, mint amire számítottak... A helyzet nemhogy javulna, inkább sokkal rosszabb lesz, mint azelőtt volt!

Létezik egy történet egy bizonyos Gaiseric királyról, akit csak Koponyakirályként emlegetnek. Mintegy ezer évvel ezelőtt az országot háborúba és fejetlenségbe taszították, ekkor jött Gaiseric király, aki véget vetett ennek a zűrzavarnak, és egy hatalmas, egész kontinensen átívelő birodalmat hozott létre. Az ismeretlen király fegyvertudása páratlan volt, és az állítások szerint mindig koponyamaszkot viselt a csatákban. Innen ered a Koponyakirály elnevezés is. Azonban őt is, mint sokakat a történelem során, megőrjített a hatalom, ezért Isten négy angyalt küldött a földre azzal a céllal, hogy borítsák lángba a fővárost. Ezen főváros romjai alatt található az a hely, ahová Griffith-et is vitték. A sors iróniájának látszik, vagy csupán véletlen műve, hogy Griffith is pont itt raboskodik, de a mesének tűnő történet hamarosan egészen valóságossá válik. Akkor, mikor eljön a napfogyatkozás ideje, és "megszületik" az ötödik angyal...

MEGTEKINTÉS: 5,895
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2013-02-01
STÚDIÓ: Studio 4°C
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2023-07-02 12:50:08
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.