Bokutachi no Remake

Remake our Life! (Bokurema)

Nem megy jól az élete a 28 éves Kyouya Hashiba számára. Miután otthagyta irodai munkáját, hogy a videojáték-iparban folytasson karriert, egy népszerű játékstúdióban végzett szakmai gyakorlata hirtelen véget ér, így munkanélkülivé válik, és arra kényszeríti, hogy visszaköltözzön a szüleihez. Ezenkívül féltékenysége a Platinum Generation-hasonló korú alkotók csoportja-sikerei iránt arra késztette, hogy megbánja döntését, hogy művészeti főiskola helyett hagyományos egyetemre megy. Annak ellenére, hogy hisz abban, hogy az életben nincs második esély, Kyouya hirtelen kap egyet, amikor egy nap felébred, és 10 év múltán találja magát. Ahelyett, hogy üzleti iskolát választana, mint eredetileg, Kyouya úgy dönt, hogy folytatja szenvedélyeit, és az Oonaka Művészeti Egyetemre jár. Ott találkozik osztálytársával, Eiko Kawasegawával, a nővel, aki a jelenben felvette őt gyakornokként, új házitársaival és a Platina generáció leendő tagjaival: Aki Shino alulteljesítő művésznővel, Nanako Kogure törekvő énekesnővel és színésznővel, valamint Tsurayuki Rokuonji természetes tehetségű íróval. . Minden közös projekttel Kyouya és barátai közelebb merészkednek ahhoz, hogy felfedezzék valódi alkotói potenciáljukat, és életüket a vágyott ideális változatokká alakítsák át.

MEGTEKINTÉS: 15,580
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2021-07-03
STÚDIÓ: feel.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeDrive
FELTÖLTVE: 2021-10-23 19:01:32
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.