Dragon Ball GT (Magyar szinkron)

Dragon Ball GT

A történet folytatódik Ubuu és Goku távozásával. Azonban egy indirekt kívánság során Goku megfiatalodik a fekete kristálygömbök és egy régi ellenség jóvoltából. A fekete kristálygömbök nem csak a Földön, hanem az egész univerzumban szóródnak szét, így hősünknek nincs más választása, ebben a testben kell felvennie a harcot (Egy 7 évesnek megfelelő testben).

Ebben a sorozatban Goku unokája, Pan is felcseperedett már. Goku és Trunks úgy döntenek, hogy felkutatják a kristálygömböket, persze nem minden úgy sül el, ahogy azt eltervezték. Pan az űrhajójuk indulása előtt elbújik a gépen és velük tart az űrbe. Gokunak és Vegitának sikerül elérnie a Super Saya-Jin 4-et. De ehhez még rengeteg megpróbáltatásban kell részt venniük.

MEGTEKINTÉS: 12,109
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1996-02-07
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 64/64
FORDÍTÓ: Szinkron
FELTÖLTVE: 2023-07-05 13:45:12
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.