Ben-To

A szupermarket minden város fontos épülete, mivel kényelmes módot kínál különféle ételek vásárlására családbarát, biztonságos környezetben. Ezek az üzletek azonban egy szempillantás alatt megváltoznak, amint az el nem adott bento dobozok éjszakai félidős értékesítéseiken mennek keresztül! Kitör a háború, és a barátok ellenségekké válnak, miközben mindenki a becsületért, a büszkeségért és a vacsoráért harcol. Ezekben a szupermarketekben már nincs ember, csak Farkasok és Kutyák - nyertesek és vesztesek.  A középiskolás You Satou-t fájdalmasan bevezetik ezekbe a csatákba, miután tudatlanul bebotlott a háborús övezetbe, de ahelyett, hogy elkerülné ezeket az éjszakai harcokat, szeretne csatlakozni. Miután látja Satou harci képességeinek hiányát, a felső tagozatos és Wolf Sen Yarizui meghívja őt. Hana Oshiroi, a lány, aki szívesen nézi a verekedéseket, csatlakozzon a Félárú Ételbarátok Klubjához, hogy megmutassa nekik a különbséget a kutyák és a farkasok között. Együtt megtanulják, mit jelent valójában az ételért harcolni.

MEGTEKINTÉS: 7,671
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-10-09
STÚDIÓ: David Production
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Yukii
FELTÖLTVE: 2021-10-23 20:48:18
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.