Sankarea OVA

Az OVA-ban mondhatni több dolog történik, mint a sorozatban egy rész alatt, ugyanis lassan már kezdünk rájönni, mi történt Chihiro édesanyjával és hogy apjuk miért nem beszél róla. Közben pedig Rea is kap pár anyai jó tanácsot, és persze el is gondolkozik rajta Mondhatni, ez a gondolatmenet indítja el Reát a sorozatban látható úton, na meg az apuka gondoskodása. De mire már azt hinné valaki, hogy az egész sorozat alapjait megrázó infó fog elszállni az OVA-ban, az csalódni fog, mert ugyan pár információt elejt nekünk, de ezek csak morzsáknak tűnnek.

MEGTEKINTÉS: 2,194
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-06-08
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 2/2
FORDÍTÓ: SaiyanRivals
FELTÖLTVE: 2023-07-08 11:20:23
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.