Casshern Sins

Képzeljünk el egy világot, ahol az emberek által gyártott robotok felülkerekedtek az emberi életformán és elnyomásba kényszerítették az embereket. Ekkor tűnt fel egy misztikus lány, Luna, akit arra kértek fel az emberek, hogy segítsen visszaállítani a rendet, így megakadályozva az emberi faj lesüllyedését. Mivel Luna fenyegetést jelentett a robot-uralom számára, így Braiking Boss, a robotok vezetője elküldte a három legerősebb cyborgját (ember és robot egyben), Casshern-t, Dio-t és Reda-t, hogy végezzenek a lánnyal. A három harcos közül Casshern-nek sikerül végeznie Lunával, azonban arra nem számítottak, hogy ezzel elindítanak egy lassú pusztító folyamatot. Évszázadokkal később a pusztítás mértéke már felbecsülhetetlen és az emberi lét már majdnem hogy teljesen kihalt. Az örök életűnek hitt robotok többé már nem képesek meggyógyítani magukat a folyamatosan növekvő rozsda és korróziós hatások miatt. A haláltól való félelmük miatt és hogy életben maradhassanak, folyamatosan cserélgetniük kell a testrészeiket. Az épületek nem voltak képesek megtartani szerkezetüket, így nagy többségük összedőlt vagy eldeformálódott. Ehhez hasonlóan a földek sem bírták a pusztulás mértékét és elsivatagosodtak. Casshern - aki hosszasabb időre eltűnt Luna meggyilkolása után - hirtelen visszatér ebbe a nyomorult világba, azonban nem emlékszik a múltjából semmire. Ekkor kapcsolódunk be a történetbe, ahol Casshern a robot seregek ellen harcol, amik leigázták az emberiséget. Valamint megpróbál rájönni arra, hogy ki is ő valójában és mi a valódi céljára ebben az elpusztulóban lévő világban.

MEGTEKINTÉS: 1,602
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-10-02
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: DarkBlade
FELTÖLTVE: 2023-07-11 19:23:57
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-07-17 16:29:31

Köszönöm a feltöltést! Top animék egyike.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.