Chuuka Ichiban!

Cooking Master Boy

A történet a 19. századi Kínában játszódik a Qing-dinasztia idején, ahol a császár meggyengült, és az ország közel állt a káoszhoz. Ez is egy fiktív korszakban, az úgynevezett "A főzési háborúk korszakában". Ez egy olyan korszak volt, amelyben a különböző főzési stílusokkal rendelkező csúcsszakácsok mindent megtettek, hogy fejlesszék képességeiket, és Kína legjobb szakácsává váljanak. Ez egy olyan ország, ahol egy kiváló szakács inzultálása vagy a főzéssel való bolondozás börtönbe juttathatja az embert, és a csúcsszakácsnak kiadni magát a hatalom bitorlása. A szakácsok versenyeznek egymással a tisztelet, sőt a hatalom megszerzéséért, de azzal a kockázattal is, hogy mindent elveszítenek. Kína országának négy nagy régiója van: Peking, Szecsuán, Sanghaj és Guangdong. A történet kezdete Szecsuánban, Mao szülőhelyén játszódik. Mao édesanyja, Pai halála után, akit a „konyha tündérének” neveztek, Mao szuperszakács lesz, hogy átvehesse az anyja éttermének mesterszakácsa címet. Mielőtt azonban átveszi édesanyja helyét mesterszakácsként, tovább utazik Kínában, hogy többet tanuljon a főzés számos módjából, abban a reményben, hogy édesanyjához hasonlóan legendás szakács lesz. Útja során nagyszerű barátokkal és ádáz riválisokkal találkozik, akik kihívják a főzés terén.

MEGTEKINTÉS: 1,143
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1997-04-27
STÚDIÓ: Nippon Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 52/52
FORDÍTÓ: Dark-Subs
FELTÖLTVE: 2023-07-11 19:42:09
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.