Megane-bu!

A Himaraya technikai középiskolának tanulója, a szemüveges Soma Akira, aki többek között imádott öccsével osztja meg otthonát, nagy fába vágja a fejszéjét, az az álma, hogy megalkosson egy olyan szemüveget, ami mindenen átlát és szó szerint lecsupaszítja az embereket. Természetesen nem egyedül kell végighaladnia ezen a buktatókkal teli úton, hiszen a szemüvegesek klubjának másik négy tagja hűséges támasza lesz a küzdelemben. Minabe Yukiya Akira gyerekkori barátja. Találkozásuk különleges volt, hiszen a kisfiút állandó balszerencse üldözte, ahová lépett, ott fű nem termett, emiatt pedig a környékbeli gyerekek messzire elkerülték. Akira volt az első, aki nem tragédiaként fogta fel Yukiya ügyetlenségét, hanem segítő kezet nyújtott neki. Hachimine Takuma, akinek kedvenc étele a krémes fánk, két bátyjával él egy fedél alatt, az idősebbik Hachimine Satoru elismert lakberendező, a fiatalabb Hachimine Shinji igen keresett és népszerű modell. Mind a két fiú oda van az öccséért, akiért bármit megtennének, ami módjukban áll. Kamatani Mitsuki elsőéves, aki nem igazán lelkesedett a szemüveg gondolatáért, azonban Akira miatt hajlandó volt felülvizsgálni korábbi, a szemüveg viselésére vonatkozó nézeteit. Olyannyira cuki, hogy még a szigorú tanárok szívét is megolvasztja, de, ha akar, tud ördögien gonosz lenni, Soma-senpaion szinte szerelmes áhítattal csüng, azonban ki nem állhatja a szemüveges klub fantomtagját, a szintén gólya Kimata Hayatot. Hayato imádja a klubot és a szemüvegeket, felmenői igencsak sokat tettek a rosszul látókért, azonban a sors furcsa fintora, hogy kitűnő a látása, ezért pusztán egy divatos álszemüveget hordhat, a történet kezdetén nem is teljes jogú tagja a klubnak. Ennek az öt fiúnak és a később feltűnő, színesebbnél színesebb egyéniségek a bolondos mindennapjaiba enged betekintést a szóban forgó sorozat.

MEGTEKINTÉS: 229
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-10-07
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeSekai
FELTÖLTVE: 2023-07-11 22:23:43
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.