Serial Experiments Lain

Lain Iwakura, egy esetlen és magába forduló tizennégy éves lány egyike annak a sok lánynak az iskolájából, aki egy nyugtalanító e-mailt kap osztálytársától, Chisa Yomodától - ugyanattól a Chisától, aki nemrég öngyilkosságot követett el. Lainak sem kedve, sem tapasztalata nincs ahhoz, hogy még az alapvető technológiát is kezelje; mégis, amikor a technofóbiás lány megnyitja az e-mailt, az egyenesen a Wiredbe vezeti őt, a kommunikációs hálózatok virtuális világába, amely hasonló ahhoz, amit mi internetként ismerünk. Lain élete a feje tetejére áll, amikor egymás után kezd rejtélyes rejtélyekkel találkozni. Bármerre is megy, furcsa férfiak, úgynevezett Fekete ruhás férfiak kezdenek megjelenni, akik kérdéseket tesznek fel neki, és valahogy többet tudnak róla, mint amennyit még ő maga is tud. A valóság és a kibertér közötti határok gyorsan elmosódnak, Lain egyre szürreálisabb és bizarrabb eseményekbe keveredik, ahol az identitás, a tudat és az érzékelés olyan fogalmak, amelyek új értelmet nyernek. Chiaki J. Konaka írója, akinek más művei között szerepel a Texhnolyze, a Serial Experiments Lain egy pszichológiai avantgárd krimisorozat, amely Laint követi, amint olyan döntő fontosságú döntéseket hoz, amelyek hatással lesznek mind a való világra, mind a Wiredre. Az egyik világ bezárása és a másik megnyitása során csak Lain fogja felismerni jelenlétük jelentőségét.

MEGTEKINTÉS: 7,414
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1998-07-06
STÚDIÓ: Triangle Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Anime-XPlosion
FELTÖLTVE: 2023-07-12 19:15:43
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.