Busou Shoujo Machiavellianism

Armed Girl's Machiavellism

A Privát Aichi Symbiosis Akademia eredetileg középiskola volt magas osztályú lányoknak. Amikor ez közös volt, a lányok félelmükben azt kérték, hogy vihessenek fegyvert az iskolába. Amikor ezt kikényszerítették, egy öttagú, éber hadtesthez hasonló szervezetet is létrehoztak, a "Legfelsőbb öt kard" néven. Sok generáció után az öt kard végül egy csoport lett, amely kijavította a problémás hallgatókat, és az akadémia proaktív módon elkezdte elfogadni ezeket a diákokat, hogy kijavítsa őket. Nomura Fudou -t ebbe az iskolába küldték, miután hatalmas verekedésben volt része. Mit fog tenni, amikor a beiratkozás után az egyetlen lehetősége, hogy kizárják az iskolából, vagy kijavítják úgy, ahogy a többi férfi diák volt... azáltal, hogy lányos öltözködésre és viselkedésre kényszerítik!

MEGTEKINTÉS: 39,887
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-04-05
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Kiseki-FanSub
FELTÖLTVE: 2021-10-23 21:54:05
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.