Upotte!!

Kiss kiss kiss, bang bang! A fegyverkezési verseny megdöbbentő új fejleményeket hoz, amikor a karok fejjel, lábbal és nagyon nőies testtel érkeznek! Igen, a Seishou Akadémián minden lány szó szerint egy halálos fegyver, és mindannyian a csúcsra törnek, hogy megszerezzék a saját személyes szolgálójukat! Mondanom sem kell, hogy az újonnan felvett emberi oktatónak, Genkokunak nehéz lesz alkalmazkodnia ahhoz, hogy egy élő arzenálnyi nagy kaliberű cukisággal dolgozzon, akiknek olyan trükkös nevek vannak, mint FNC (Funko) M 16A4 (Ichiroku) L85A1 (Eru) és SG 550 (Shigu). Főleg, hogy sokuknak hajmeresztője van, és nincs az a golyóálló mellény, ami egy igazán elszánt diáklányt meg tudna állítani! Újra kell írnia az operátori kézikönyvet a diák-tanár kapcsolatokról, és imádkoznia kell, hogy a munkaköri leírásában ne szerepeljen az, hogy a sötétben kelljen levetkőztetnie és újra összeraknia az egyik kadétját. De sajnos (számára) az FNC már azon gondolkodik, hogy az Ő személyes fegyverévé váljon, és általában eléri, amit akar!

MEGTEKINTÉS: 1,248
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-04-07
STÚDIÓ: Xebec
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: Aurora Sub
FELTÖLTVE: 2023-07-13 00:19:44
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.