Gunslinger Stratos The Animation

Gunslinger Stratos: The Animation

i.sz. 2115 – az egykor Japánnak nevezett szigetországot ma „17. Távol-Kelet birodalmi városvezetési negyedeként” ismerik. A polgároknak békés életet ígértek, cserébe némi kényelemért, amihez hozzászoktak. Az emberek azt hitték, életük soha nem fog megváltozni, és a holnap ugyanolyan lesz, mint ma. Senki sem sejtette a közelgő végzetet, amellyel társadalmuk szembesül. A „leépülés” – egy ritka betegség, amely az emberi test teljes homokhalommá való széteséséhez vezetett, lassan, de biztosan terjedt az egész világon. Tohru Kazasumi, egy hétköznapi diák belekeveredik világa és a „Frontier S (Stratos) párhuzamos világa” közötti univerzális csatába. Ez azt jelentette, hogy Tohrunak meg kell küzdenie önmagával egy alternatív világból

MEGTEKINTÉS: 336
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-04-04
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2023-07-15 18:06:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.