Guilty Crown

Japán, 2039. Tíz évvel az „Apokalipszis -vírus” kitörése után, amelyet ünnepélyesen „Elveszett karácsonynak” tekintenek, az egykor büszke nemzet a GHQ, a rend helyreállítására hivatott független katonai erő uralma alá került. A temetkezési szalon, a hírhedt Gai Tsutsugami vezette gerillacsoport szabadságharcosként működik, és egyetlen ellenállást kínál a GHQ kegyetlen despotizmusának. Inori Yuzuriha, a temetkezési szalon kulcsfontosságú tagja, egy döntő művelet során összefut a gyenge és barátságtalan Shuu Ouma-val, aminek eredményeként elnyeri a „Királyok hatalmát” – azt a képességet, amely lehetővé teszi a gazdának, hogy kirajzolja az egyén személyiségének megnyilvánulásait. , vagy "ürességek". Shuu, aki nem hajlandó részt venni a GHQ elleni küzdelemben, meg kell tanulnia irányítani új erejét, ha segíteni akar Japánnak egyszer és mindenkorra visszaszerzésében. A Guilty Crown egy fiatal középiskolás diák akciódús történetét követi, akit belerángatnak egy háborúba, akinek olyan képességei vannak, amelyek segítenek neki feltárni a GHQ, a temetkezési szalon és az elveszett karácsony titkait. Hamarosan azonban megtudja, hogy az igazság sokkal magasabb áron jön, mint azt valaha is el tudta képzelni.

MEGTEKINTÉS: 34,131
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-10-14
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 22/22
FORDÍTÓ: Ferrarigirl, SakuraSensei
FELTÖLTVE: 2021-10-23 22:26:57
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-06-23 13:14:03

Legjobb Anime , ajánlott!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.