Ao no Orchestra

Blue Orchestra

Aono Hajime csak a hegedűje hangjának élt. Már fiatal kora óta csodálta a világhírű hegedűművész apját, aki őt is inspirálta, hogy felvegye a hangszert. Ám végignézve a szülei válását, Aono megesküszik, hogy soha többé nem zenél, és a középiskolát mindenféle cél és kilátás nélkül kezdi el. Egy tesi óra alatt, a nem túl sportos Aonot arcon találja egy labda és bekerül a gyengélkedőre. Ott találkozik a pimasz Akine Ritsukoval, aki elkezd hegedülni, abban a hitben, hogy egyedül van a szobában. Azonban, egy régi eset következtében, pletykák keringenek arról, hogy Akine egy zaklató, ami elkülönítette őt a társaitól – egy tény, amiről Aononak fogalma sem volt. Akine álma, hogy beiratkozzon egy iskolába aminek van zenekara, de az amatőr játéka és a zenei jártasságának hiánya roppantul megviseli Aonot. Remek lehetőségként tekintve rá, hogy ők ketten barátok legyenek, a tanáruk azt javasolja, hogy Aono tanítsa Akinét hegedülni, aminek Aono hevesen ellenáll. Azonban ahogy a páros egyre több időt tölt együtt, hamar megtanulják hogyan értsék meg és segítsék egymást – és Aono talán végre megtalálja az elveszett szenvedélyt és dallamot az életében.

MEGTEKINTÉS: 21,050
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-04-09
STÚDIÓ: Nippon Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: LunaGuardFanSub
FELTÖLTVE: 2023-08-06 22:32:59
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.