Kino no Tabi: The Beautiful World The Animated Series

Kinos Journey the Beautiful World the Animated Series

Amikor a 15 éves Kino úgy érzi, hogy nehéz gondolatok nyomasztják, egy dolog mindig felvidítja: az utazás. Semmi sem tölti el jobban örömmel a szívét, mint a körülötte lévő gyönyörű, csodálatos világ felfedezése, és az emberek lenyűgöző életmódjainak megismerése. Kino azonban nem olyan tehetetlen, mint amilyennek aranyos külseje és udvarias viselkedése sugallja. Felfegyverkezve "Cannon"-nal és "Woodsman"-nal, a megbízható kézifegyverekkel, Kino nem fél megölni bárkit, aki az útjába merészkedik. Mindig mellette van legjobb barátja és hűséges társa, Hermes, egy érző motorkerékpár, aki támogatja Kinót az útjuk során felmerülő bánatokon és nehézségeken keresztül. Együtt járják a hatalmas vidéket, közös céljuk, hogy mindig előre haladjanak, és egyetlen szabályuk van: soha ne maradjanak egy országban három napnál tovább. Ahogy Kino és Hermész új emberekkel találkozik, és megismeri civilizációjuk szabályait, úgy fejlődnek, és egyre többet tudnak meg saját értékeikről és erényeikről. Ám ahogy Kino lassan felfedezi az őt körülvevő világot, úgy találja magát szembenézni a hatalmas ismeretlenben rejtőző veszélyekkel is.

MEGTEKINTÉS: 5,380
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-10-06
STÚDIÓ: Lerche
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-08-19 20:21:49
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.