Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru

My Mental Choices Are Completely Interfering With My School Romantic Comedy

Kanade Amakusa számára a gimnazista életnek normálisnak kellett volna lennie, és az is lett volna - ha nem élne az elképzelhető legnevetségesebb átokkal. Az "Abszolút választás", egy önjelölt isten által ráerőszakolt rendszer, véletlenszerűen egy mentális választékot mutat be neki a cselekedetekből, amelyeket a választása alapján kell végrehajtania. Dilemmáját tetézi, hogy ez általában a legnyilvánosabb helyeken történik, és úgy tűnik, hogy a lehetőségei sosem térnek el a durva és durva természetűektől. Ennek eredményeképpen a tehetetlen fiú minden nap stresszel, és azon fáradozik, hogy helyrehozza amúgy is megromlott hírnevét, miközben kétségbeesetten imádkozik, hogy elkerülje az Abszolút választás következő spontán epizódját. Legnagyobb megdöbbenésére az illetékes mindig egy lépéssel előtte jár, és folytatja a nem is olyan finomkodó "kiválasztást" az iskolája több lányának életébe. Amikor Kanade iskolai élete már nem is tűnhet tovább halálra ítéltetni, egy döntés, amit hazafelé menet vonakodva választ, egy gyönyörű lányt zúdít le az égből, további hisztérikusan pokoli döntések ígéretével együtt.

MEGTEKINTÉS: 2,726
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-10-10
STÚDIÓ: Diomedéa
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: saiyanrivals
FELTÖLTVE: 2023-08-21 23:37:51
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.