Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru

Oreshura

A történet főszereplője Eita Kidou, aki a Nemzetközi Orvostudományi Egyetemre szeretne bekerülni, ezért jelentkezik középiskolába. Mivel szülei nemrég elváltak, ráadásul tanulmányai miatt nem sok ideje maradt lányokkal foglalkozni, ezért eddig elkerülte őt a romantika és a szerelem. Egyik nap Masuzu Natsukawa, aki nemrég tért haza az országba és egyike az iskola legszebb lányainak, odalép hozzá és megkérdezi, hogy nincs-e kedve őt hazakísérni. Majd amikor Eita csapdának véli a dolgot és rákérdez az igazi okára, Masuzu bevallja neki, hogy szereti és azt akarja, hogy együtt járjanak. Hazafelé menet Masuzu elmondja Eitának, hogy azért szeretné, ha mindenki egy párnak hinné őket, mert mióta hazajött, már ötvennyolc alkalommal vallottak neki szerelmet és kezd elege lenni. Egyáltalán nem akar szerelembe esni senkivel sem, így arra kéri Eitát, játsszák el, hogy együtt járnak. Így a többi hódoló végre feladja a próbálkozásokat és békén hagyják őt. A fiú nem akar belemenni a dologba, de ekkor Masuzu elővesz egy füzetet, ami egykor Eitáé volt és elkezdi felolvasni mindazokat a kínos jegyzeteket, amiket Eita „Sárkányharcosként” írt bele… Így tehát Eita előtt nem sok választás van: Vagy látszólag a fiúja lesz Masuzunak, kockáztatva ezzel, hogy a többi srác féltékenykedni fog rá, a lányok meg hamis pletykákat terjesztenek róluk, vagy pedig felkerülnek az internetre a füzet lapjai (Amiket Masuzu már előrelátóan beszkennelt PC-jébe), így kiderülnek a kínos titkok. Kényszeredetten belemegy hát a dologba, és ezzel kezdetét veszik a bonyodalmak. Chiwa Harusaki, aki Eita gyermekkori barátja és volt iskolatársa is egyben, gyanakodni és féltékenykedni kezd a lányra, mert szerinte nem őszinték az érzései vele kapcsolatban. És ennek a véleményének rendszeresen hangot is ad, így kezdődnek a perpatvarok a barátnő és gyerekkori barát között…

MEGTEKINTÉS: 14,867
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-01-06
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: AnimeSekai
FELTÖLTVE: 2023-08-21 23:57:32
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.