Campione! Matsurowanu Kamigami to Kamigoroshi no Maou

Campione!

A világ istenei nem mítoszok vagy legendák. Léteznek, az emberek tudta nélkül, harcolnak, és pusztítják a földet és az életet. Az emberek az ilyen "eretnek istenek" harcait megmagyarázhatatlan természeti katasztrófáknak érzékelik, amelyek elől nem tudnak menekülni. A tizenhat éves gimnazista Godou Kusanagi nagyapja kérésére Olaszországba utazik, hogy egy bizonyos táblát visszaadjon egy ismerősének megőrzésre. Godou nem számít arra, hogy Erica Blandelli, az emberek védelméért küzdő önjelölt boszorkány mellett két eretnek isten harcába keveredik. Szerencsére sikerül legyőznie a háború istenét halálos harcban, és "Campione"-vá - vagyis "Istenölővé" - válik, akinek az a feladata, hogy harcoljon az eretnek istenek ellen az emberiség megmentése érdekében. Godou új státusza Campione-ként egy sereg istent vonz, akik ki akarják hívni őt, és egy csapatnyi hívő követőt - többnyire nőket -, akik hajlandóak segíteni neki a harcokban. Campione! Matsurowanu Kamigami to Kamigoroshi no Maou követi Godou-t, amint az Ég és a Föld közötti konfliktusban párbajozó istenségekkel száll szembe.

MEGTEKINTÉS: 16,030
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-07-06
STÚDIÓ: Diomedéa
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Ismeretlen
FELTÖLTVE: 2023-08-24 14:57:11
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.