B-gata H-kei

Yamadas First Time: B Gata H Kei

A történet egy 15 éves Yamada nevű lányról, szól aki épp elkezdett középiskolába járni. Yamada mindenkit megszégyenítő szépséggel rendelkezik – amivel nagyon is tisztában van. Még a lányok is csak ámulnak a szépségén, hát még a fiúk. Viszont Yamadanak van egy nagy gondja, ami nagyon zavarja. Méghozzá az, hogy ilyen külsővel még mindig szűz, ennek ellenére nagy tervei vannak a középiskolára. Szeretne összegyűjteni száz, igen, száz szexpartnert. Ezzel nem is volna még gond, csakhogy ezek az óriási tervek mellett Yamadanak még nem volt barátja, nem is csókolózott, tehát szó szerint semmit sem tud a fiúkról. Na de csak sorjában! A leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik, és Yamadanak nagyon sokat jelent az első lépés, mivel elsőnek egy szűzzel szeretne lefeküdni. Na de hol találhat egy helyes fiút, aki még mindig szűz? Nincs más választása, egy kevésbé helyeset keres, és talál is, méghozzá Kosudat, akiről később kiderül, hogy Yamada osztályába jár. Sőt, mit ad Isten, pont Yamada mellett ül. Yamada tehát Kosudat nézte ki magának, aki még mindig szűz, és nem túl népszerű, se nem jóképű vagy gazdag, de az biztos, hogy nagyon kedves és figyelmes fiú. De Yamadanak a fiú szüzessége a lényeg, a többi most nem számít. Most, hogy megvan a préda, már csak be kell cserkészni. De hogyan, hiszen Yamadanak nincs semmi tapasztalata a fiúk terén, ahogy Kosudanak sincs a lányok terén. Na de mindegy is, hiszen Yamada nem barátot keres, hanem egy egyszer használatos szexpartnert. Így több szexuális megmozdulást, célzást tesz Kosuda felé, hogy tudassa vele szándékait. Ám ő legtöbbször bepánikol, és nem tudja mire vélni a dolgot, ahogy Yamada is sokszor zavarba jön attól, amit csinálni akar, és leblokkol, bepánikol, vagy akár el is rohan.

MEGTEKINTÉS: 7,337
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-04-02
STÚDIÓ: Hal Film Maker
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: COOLTEAM ANIME
FELTÖLTVE: 2023-08-25 02:36:56
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.