Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Sailor 9 Senshi Shuuketsu! Black Dream Hole no Kiseki

Sailor Moon SuperS the Movie: Black Dream Hole

Sorrendben a harmadik Sailor Moon moziról lesz most szó. Az egész úgy kezdődik, mintha belcsöppentünk volna a Patkányfogó történtébe: gyönyörű furulyaszó mellett a város gyerekei mind kikelnek ágyukból és elindulnak...maguk sem tudják hova. Mindezekről még nem tudván hőseink Usagi-val és Chibi Usa-val az élen éppen sütögetnek, ami persze nem zökkenőmentes, hisz hogy is állhatnák meg veszekedés nélkül ezek ketten. Később Usagi Mamoru-nál köt ki, ahol a hírekből értesül a sok-sok gyerek eltűnéséről, mindeközben Chibi Usa a várost járva megismer egy érdekes fiúcskát. Természetesen, hamarosan feltűnik az újabb ellenség, aki nem más Badiyanu, aki a gyermekek álmait ellopva szerez energiát, mellyel majd el akarja pusztítani a Földet. Bátor csapatunk elindul megmenteni a világot ismét, ezúttal az is ösztönzi őket, hogy Chibi Usa Badiyanu fogságába került. Hogy végül győznek-e? Kiderül, ha megnézitek a történetet. Hangulatos mozi, mely megőrzi a Sailor Moon minden varázsát, harc, romantika, önfeláldozás, humor, minden mi kell, fellelhető benne.

MEGTEKINTÉS: 238
TÍPUS: Film
KIADÁS: 1995-12-23
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Gerendás Zoltán
FELTÖLTVE: 2023-08-25 20:02:05
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.