ChaoS Head

ChaoS HEAd

Ezek a szemek, kinek a szemei ezek? A címben szereplő “káosz” szó kiválóan jellemzi az animét. Pontosabban csak az elejét, mert a végére kitisztulnak a dolgok. Nishijou Takumi a sorozat főszereplője, akire az “átlagos” szó egyáltalán nem mondható, ugyanis ő egy igazi otaku, a szó valódi, negatív értelmében. Mindennapjait többnyire egy emeletes ház tetején található konténerben tölti, ahol mindössze a számítógépe és anime figurái jelentik számára a társaságot. Iskolába csak ritkán jár, mivel irtózik a való világtól, csak a játékok és az animék világában érzi igazán otthon magát. Szüleitől külön él, egyedül, senkire sincs szüksége, egyedül húga, Nanami keresi fel néha, de őt is igyekszik hamar lerázni. Egy nap chatelés közben egy bizonyos Shogun nevű ismeretlen az úgynevezett Új Generáció Őrület(New Gen) jegyében elkövetett bizarr gyilkosságokról küld neki képeket. A probléma mindössze az, hogy Takumi szemtanúja volt a gyilkosságnak. Amikor kiderül, hogy a brutális gyilkosságok elkövetője korábban sosem látott osztálytársa és állítólagos gyerekkori barátja, egy Rimi nevű lány, Takumi teljesen kiborul. Főleg azért, mivel ez a bizonyos Rimi az iskolában mindig az ártatlan angyalt adja, aki az égvilágon semmiről sem tud. A Takumi-t már régóta gyötrő látomások idővel egyre gyakoribbak és egyre véresebbek lesznek, Shogun újabb és újabb gyilkosságok képeivel zaklatja a halálfélelemtől egyre inkább pánikba eső fiút, akiről már mi sem tudjuk eldönteni, vajon normális-e. A kérdés természetesen nem csak minket foglalkoztat, hanem az érintettet is, akire az idők során különböző okokból egyre többen felfigyelnek.

MEGTEKINTÉS: 1,714
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-10-09
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2023-08-26 05:01:44
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.