Baccano!

Az anime Ryohgo Narita light novel-je alapján készült. A cím olaszul zajt jelent, de az író hülye zűrzavar-nak fordította. Ami igazából tökéletesen jellemzi is az animét, de ettől nem kell megijedni, csak jobban oda kell figyelni az eseményekre. A címen túl már maga az anime openingje is érdekes. Minden főszereplőt egyenként mutat be névvel ellátva. Elsőre szinte túl sok információnak tűnhet a sok szereplő neve, hisz a történet folyamán úgyis megismerjük őket. A történet 1930 és 1932 között játszódik Amerikában. Habár a történet kezdete jóval régebbre vezet minket vissza, egészen 1711-ig. Innentől bonyolódnak egy kissé a dolgok, a sztori nagy odafigyelést igényel, mert folyamatosan ugrál az időben, és még inkább nehezíti a helyzetet, hogy sok szereplő van, és a történetük ebben a három évben kapcsolódik valahol és az 1711-ben történtekkel. Ugyan Amerikában vagyunk, de az olasz maffia uralja az utcákat. Leszámolások, utcai fegyveres harcok és maffia családok. Ez mind egy egyszerű gengszteres anime kellékei, de itt többről van szó... néhány szereplőnk nem igazán hajlandó meghalni egy-két golyótól. Halhatatlanok? Lehetséges ilyesmi? Ha igen, mégis hogyan? A történet egyik felében megismerhetünk két nem egészen normális tolvajt, Isaacot és Miriat (bár ők kötik talán össze az összes szálat ebben a történetben, szóval ők nagyjából mindenhol ott vannak). A Camorra maffia családból Firo Prochainezo-t és Maiza Avaro-t. A Camorra család hű barátait, Luck Gandor-t és testvéreit.

MEGTEKINTÉS: 1,584
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-07-27
STÚDIÓ: Brains Base
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Cool Team Anime Csapat
FELTÖLTVE: 2023-08-30 10:08:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.