Chocotto Sister

A Chocotto Sister egy olyan világban játszódik, ahol a Mikulás bármilyen kívánságot teljesít, csak idő kell hozzá, ami akár éveket is jelenthet... A Mikulás is hibázhat, ezért néhány kérés teljesítése sok időbe telhet. Haruma egykeként mindenáron akar egy kishúgot, és mivel nem lett neki, ezért kíván egyet a Télapótól. Majd évekkel később, mikor már Haruma nem is emlékszik erre a kívánságára, karácsony hajnalán bekopog hozzá egy télapó ruhás lány lebegő motoron, és átnyújtja Haruma ajándékát, amiből egy majdnem meztelen kislány bújik elő, aki semmi mást nem tud, csak azt, hogy ő Haruma kishúga, és kb. 10 éves.^^ Mivel a húgicának még neve sincs, így Haruma Chokonak nevezi el. Harumában lassan felébred a szeretet újdonsült testvére iránt, aki teljesen kétbalkezes, mindent gyakorlatilag tönkretesz, és legtöbbször megpróbálja kisajátítani őt, de persze csak szeretetből. Sokszor választania kell majd leendő élete párja és Choko között, de persze ez korántsem könnyű. Megkezdődik közös életük, melyben már felelősséggel tartozik egy kislány iránt, miközben a saját életét is szeretné élni.

MEGTEKINTÉS: 1,387
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-07-12
STÚDIÓ: Nomad
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Chihana, TreziSub
FELTÖLTVE: 2023-08-30 22:19:51
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.