Diabolik Lovers More,Blood

Diabolik Lovers II: More,Blood

Főhősnőnk, Komori Yui éli mindennapjait a Sakamaki családdal, ám egy nap valami nagyon furcsát álmodik. Abban az álomban egy különös térben találja magát, ahol semmi más nincs, csak egy fa, aztán egy idegen hang Eve-nek (vagyis Évának) szólítja. Iskolába menet balesetet szenvednek. Szerencsére senki se sérül meg, de a körülmények miatt a fiúk gyanítják, hogy valójában nem is baleset volt, hanem valaki előre eltervezte ellenük ezt a támadást, ráadásul Laito a tetteseket is megpillantja, akik közül az egyik szintén Évának hívja Yui-t. Mivel a lány nem tud később elaludni, kimegy a kertbe. Ekkor találkozik Mukamiékkal, a tettesekkel, akik végül csak úgy elrabolják, és másnap már az ő házukban ébred. A történet során részletesebben megismerhetjük az elrablókat és erről az Éva dologról is adnak pár információt.

MEGTEKINTÉS: 120,645
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-09-24
STÚDIÓ: Zexcs
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: NamiDa FanSub
FELTÖLTVE: 2021-10-27 12:57:32
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-08-22 12:48:09

11 része sajnos nekem valahogy sehogyan sem indul el.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.