Gyo

GYO: Tokyo Fish Attack!

Bár az Okinawára tett kirándulásának egy kellemes tengerparti kirándulásnak kellett volna lennie, Kaori Sawahara főiskolai hallgató rájön, hogy minden más, mint az, amikor egy rémisztő fenyegetés bukkan fel a víz mélyéről. Egy különös mechanizmus vette át az irányítást a tengeri lények felett, lábakat adva nekik, és a szárazföldre küldve őket, hogy megtámadjanak mindent, ami az útjukba kerül. Kaori és barátai - a buja Erika és a visszafogott Aki - belekeverednek ebbe a támadásba, amit a lények rothadó halálbűze csak súlyosbít. Az első támadást túlélve Kaori megpróbál kapcsolatba lépni vőlegényével, Tadashival Tokióban. A hívás azonban félbeszakad egy újabb haltámadásnak tűnő hang miatt. Kaori a biztonságát féltve Tokióba utazik. Miközben Erika és Aki az okinavai támadásokkal küzd, Kaori Tadashit keresi, nem is sejtve, hogy a válság még csak most kezdődött.

MEGTEKINTÉS: 439
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2011-10-29
STÚDIÓ: ufotable
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: SakuraSensei
FELTÖLTVE: 2023-09-02 23:50:26
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.