Ane Log: Moyako Neesan no Tomaranai Monologue

Ane Log: Big Sister Moyakos Never-ending Monologue

Az Ane Log, nem véletlen kapta azt a címet, hogy Moyako véget nem érő monológja. A mű a Konoe testvérek mindennapjait mutatja be, főként Moyako szempontjából, akinek mániája, hogy öccse halálosan szerelmes belé és minden mozdulatával csak őt akarja elcsábítani. Persze az öcs nem ekkora sisconos perverz és Moyako túlgondolásai az esetekkel adja a humort a nézőknek. A szerintem nem mindennapi gondolatok és helyzetek mellett, a változatos és érdekes szereplők is kiemelik a szokásos, iskolai-mindennapi jelenetes művek közül. Kisebb anime adaptációk is készültek belőle, ez is jelent már valamit.

MEGTEKINTÉS: 3,453
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-09-16
STÚDIÓ: Brains Base
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 3/3
FORDÍTÓ: Kazoku Subs
FELTÖLTVE: 2023-09-03 11:17:13
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.