Shokugeki no Souma 5.évad: Gou no Sara

Food Wars! The Fifth Plate

Yukihira Souma egy világhírű séf és étterem tulajdonos fia, akinek az apja révén a kisujjában van a főzéstudomány. Felvételt nyer a Totsuki Akadémiára, ahol a diákoknak főzőpárbajok formájában kell összemérniük a tudásukat. A harmadik évadban Souma célja, hogy bekerüljön az "Elit Tíz" tagjai közé, akik az iskola 10 legjobb diákja és meghatározó befolyással bírnak az iskola tantervére, céljaira vonatkozóan. Azonban sötét idők köszöntenek be azzal, hogy egy korábbi diák visszatér és hatalmi helyzetbe kerül, így többen is Somához fordulnak annak reményében, hogy más irányt vegyenek a dolgok. A Food Wars! Shokugeki no Souma főzőpárbajos shounen TV-animesorozat ötödik és egyben befejező évada.

MEGTEKINTÉS: 13,606
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-04-11
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Mirai-FanSub
FELTÖLTVE: 2023-09-03 20:52:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-02-16 12:59:07

Ez a befejezés nagyon szar lett

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.