Shiki

Az élet idilli és szerény a kisvárosban, Sotobában, egy egyszerű helyen, ahol mindenki ismer mindenkit. Azonban tragédia történik, amikor Megumi Shimizu, egy fiatal, nagy vágyakkal teli lány váratlanul elhunyt egy meg nem nevezett betegségben. A forró nyári hónapok során, amikor egyre több megmagyarázhatatlan haláleset történik a faluban, a város orvosa, Toshió Ozaki gyanakodni kezd, hogy valami sokkal baljósabb dolog áll a háttérben, mint egy egyszerű betegség. Toshio összeáll Natsuno Yuukival, egy apatikus és távolságtartó tinédzserrel, valamint a testvérekkel, Kaorival és Akira Tanakával, Megumi két barátjával, hogy megfejtsék a Sotobában bekövetkező halálesetek mögött álló sötét rejtélyt. Közös erőfeszítéseikkel a nyomozás egy hátborzongató titok felé vezeti őket, amely a Kanemasa-kúriában élő új családhoz kapcsolódik.

MEGTEKINTÉS: 15,330
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-07-09
STÚDIÓ: Daume
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 22/22
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2023-09-04 17:07:09
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.