Potion-danomi de Ikinobimasu!

I Shall Survive Using Potions!

Kaoru Nagase egy este váratlanul meghalt, miközben irodai munkájából hazafelé sétált, hirtelen egy fehérbe öltözött férfi előtt találja magát. A férfi Istenként mutatkozik be, és bocsánatot kér a hibájáért, ami a lány korai halálát okozta, és megfogadja, hogy jóvá teszi Kaorunak, és egy másik világba reinkarnálja őt. A következő világ istennője, Celestine megreformálja Kaoru testét, és megadja neki az összes engedményt, amit kér: azt a testet, ami 15 éves korában volt, a képességet, hogy az általa választott hatású bájitalokat készíthessen, és egy végtelen tárhelyű dobozt, csak hogy néhány dolgot említsünk.

De hamarosan Kaoru rájön,annak ellenére, hogy mást mondtak neki ebben az új középkori világban nem sok mágia van, ami miatt a bájitalait nagyon keresik a kapzsi nemesek. Azonban az előző életében szerzett tudását felhasználva talán megtalálja a módját, hogy a bájitalai segítségével túléljen ebben a világban.

MEGTEKINTÉS: 12,965
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-10-08
STÚDIÓ: Jumondo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: +13
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AllForJesusFS
FELTÖLTVE: 2023-09-15 22:12:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.