Kikansha no Mahou wa Tokubetsu desu

A Returner's Magic Should Be Special

"Most, hogy visszatértem, nem hagyom, hogy a szeretteim ismét meghaljanak!" Az "Árnyék Labirintus" az emberiség leghalálosabb katasztrófája. Desir Arman egyike az emberiség 6 túlélőjének, akik a labirintus belsejében vannak. Ők hatan közös erővel megpróbálják megtisztítani a labirintus végső szintjét, de végül csúfos kudarcot vallanak, és bekövetkezik az apokalipszis. De amikor Desir szembesül a végzetével, ami megjelenik előtte, az a világ... 13 évvel korábbról? Így hát Desir visszatér a múltba, abba az időbe, amikor beiratkozott a nemzet legjobb mágikus akadémiájába, a Havrion Akadémiába, ahol újra összejön drága barátaival. Az Árnyék Világ megjelenéséig még három éve maradt, hogy összegyűjtse a hatalmas erővel bíró bajtársakat, megváltoztassa a múltat, megmentse a világot és az emberiséget a teljes kipusztulástól.

MEGTEKINTÉS: 121,577
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-10-08
STÚDIÓ: Arvo Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: -
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Beater Fansub
FELTÖLTVE: 2023-09-15 22:15:04
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.